Kunnian
ensimmäiselle blogipostaukselleni saa tämän päiväinen lounaani. Useimmiten syön
vain, mitä kaapista löytyy ja sekoittelen niistä omia juttujani.
Tänään kaapistani
löytyi raviolia, punainen paprika, pakastepinaattia, avokado ja lime. Siitä
syntyi seuraavanlainen yhden hengen lounas:
80g pakastepinaattia
½ paprika
¼ limen mehu
½ avokado
1 rkl voita
ripaus suolaa
Sulata pakastepinaatti pannulla, lisää
joukkoon paloiteltu paprika, voi, limen mehu ja ripaus suolaa. Kun sekoitus on
lämmennyt, sekoita joukkoon avokado. Voilà! Lisää joukkoon kypsennetty ravioli ja
ruoka on valmis! Eikä valmistukseen mennyt kuin muutama minuutti.
The honor of my first blog post goes to my today's lunch. Mostly I just eat what ever I find from the fridge and mix them up into new things.
Today I found in my fridge - ravioli, red pepper, frozen spinach, avocado and lime. That was made into following one serving:
80g frozen spinach
½ pepper
¼ lime juice
½ avocado
1 tbsp butter
dash of salt
Melt the frozen spinach on a pan, add in diced pepper, butter, lime juice and a dash of salt. After heating up the mixture, stir in avocado. Voilà! Add in the cooked ravioli and food is ready to eat! And didn't take more than a couple of minutes.
No comments:
Post a Comment